VOOR WIE?

VIRTUELE ONDERSTEUNING VOOR BEDRIJVEN & ZZP’ERS

VOOR JOU!

Rust in je hoofd, ruimte in je agenda en extra tijd voor jezelf?

Your Sidekick richt zich op succesvolle en slagvaardige bedrijven met een klein team vaste medewerkers en daaromheen een grote flexibele schil die regelmatig experts inhuren om pieken op te vangen of op structurele basis.
De sidekick werkt vanuit huis, heeft daardoor geen reistijd en is 24/7 (duurzaam) inzetbaar, zodat de ondernemer alle aandacht kan besteden aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.  Jouw sidekick neemt de organisatorische en administratieve taken over en regelt alles, van complete administratie tot het regelen van events en boeken van zakenreizen.
Ben je bereidt om de taken uit handen te geven en mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen en wil je je volledig focussen op hetgeen waar je goed in bent? Gun jezelf een virtueel assistent!
Bel of skype ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Achter iedere topdirecteur staat een topsidekick.
Zoek je een meertalige, discrete, integere en betrouwbare virtuele assistent? Bel, mail of skype ons, dan nemen we graag de mogelijkheden door. We maken samen afspraken over communicatie, beschikbaarheid en bereikbaarheid en haken daarbij aan op jouw digitale werkomgeving voor het delen en opslaan van documenten, het maken van afspraken en het organiseren van events. De Sidekick werkt vanuit haar huis en is daarom zeer flexibel, 24/7 inzetbaar. Ongeacht de timezone waarin jij je bevindt.


VOORDELEN VAN WERKEN MET EEN VIRTUEEL ASSISTENT

inkoop

FLEXIBELE INHUUR

De diensten van Your Sidekick kun je op uurbasis per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.GEEN EXTRA KOSTEN

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Wij hebben onze eigen apparatuur en werkplekken en investeren zelf in ontwikkeling door trainingen en opleidingen.


vrijetijd

RUST & TIJD

Doordat wij taken uit handen nemen, of jouw projecten ondersteunen, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar je van houdt.LEVERT GELD OP

Investeren in een VA levert geld op. Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Wij verzorgen de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.


Wat kost het inhuren van een virtueel assistent

TARIEF

Laten we het eenvoudig houden.
Het uurtarief bedraagt € 35  per uur, exclusief btw.

Heb je structureel een virtuele assistente nodig, kies dan voor een abonnement (vanaf 20 uur per maand een korting van 10%). Je ontvangt maandelijks een factuur. Ook als je af en toe een klus hebt ben je van harte welkom bij Sidekick. Minimale afname is 1 uur.